Over Ons

Autotests met Passie!

Eind 2007 werd de website AutoGetest.nl opgericht door een groepje enthousiaste autoliefhebbers, die zich bezig hielden met het schrijven van korte testverslagen over auto’s waarmee ze hadden gereden. In de loop van 2008 vonden er veranderingen plaats in de samenstelling van de redactie en werden de zaken serieuzer en professioneler aangepakt. Het testen van nieuwe auto’s werd in toenemende mate via de merkimporteurs uitgevoerd, terwijl de fotografie inmiddels werd uitbesteed aan begaafde hobbyisten. Wat begon als een hobbysite, groeide uit tot een serieus autojournalistiek internetmedium. Met een enthousiast en gemotiveerd team van testredacteurs produceren wij autotests met passie!

Ons doel: Aantrekkelijk, Objectief en Gevarieerd

De redactie van AutoGetest.nl stelt zichzelf ten doel om bezoekers van de site aantrekkelijke, leesbare en objectieve tests van uiteenlopende auto’s aan te bieden. Daarbij is een onafhankelijke positie ten opzichte van de diverse merken het uitgangspunt. AutoGetest.nl ontvangt geen sponsorgelden of andere steun van de op de website genoemde bedrijven of fabrikanten. De redactie maakt slechts - dankbaar - gebruik van de aangeboden testauto’s.

Een zo gevarieerd mogelijk aanbod aan auto’s maakt de site voor een breed publiek aantrekkelijk. Van Fiat 500 tot Mercedes-Benz SLS AMG: op AutoGetest.nl vind je tests van alle merken en alle segmenten! In een tijd waarin de klimaatproblematiek hoog op de maatschappelijke agenda staat, vinden wij het ook belangrijk om extra aandacht te besteden aan milieuvriendelijke modellen. Om die reden hebben we de rubriek ‘Ecotests’ in het leven geroepen. De echte petrolhead kan zijn hart ophalen bij de ‘Specials’.

Bij iedere test wordt beoordeeld welke informatie voor de potentiële koper relevant is en juist aan die aspecten wordt specifieke aandacht besteed. Onze passie voor auto’s uiten wij niet alleen in woorden, maar uiteraard ook in beeld. Door de samenwerking met gepassioneerde fotografen wordt bij iedere test een kwalitatieve fotoshoot op een aantrekkelijke locatie verzorgd.

Vragen, opmerkingen of suggesties?

Heeft u na het lezen van een bepaalde test vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op. Ook voor het indienen van verzoeken, suggesties of vernieuwende ideeën kunt u zich middels het contactformulier tot ons wenden.

Adverteren?

Als u interesse heeft om op onze site te adverteren, dan kunt u contact opnemen met onze hoofdredacteur David Joost Kamermans.

Het team van AutoGetest.nl

Voor een overzicht van alle tests per redacteur kunt u hier kijken.

Hoofdredactie / Eindredactie

David Joost Kamermans ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. )

Testredactie

Gregory Weller ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. )
Elco van der Meer ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. )
David Joost Kamermans
Niels van der Weiden 

Webdevelopment

Sonny Spaan Productions

Vaste medewerking

Jurjen van Rhee 

Fotografie

Luuk van Kaathoven
Elco van der Meer
Martijn Koevoets
Jesse Kraal
Lukas van der Wal
Martijn den Breejen
Michael de Jong
Jeroen Hanselman 
Raoul Kroes
Ricardo van de Bor
Niels Keekstra
Thomas Buisman 


Op alle publicaties door AutoGetest.nl is het auteursrecht van toepassing. Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming tekst, foto's, video's of andere content van AutoGetest.nl te kopiëren of elders te publiceren.